Γονείς Μεγάλη Προσοχή: Αυτοκίνητο σκούρου χρώματος έξω από το σχολείο - Φωτογράφιζαν τα παιδιά και μοίραζαν καραμέλες - Δείτε σε ποια περιοχή

Μια πολύ σοβαρή καταγγελία έρχεται να προστεθεί στο παζλ της απόλυτης ανομίας που κυριαρχεί στον Πειραιά, όπως έχει καταδείξει το Piraeuspress.gr με....
πλήθος ρεπορτάζ. 
Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέου Φαλήρου, προχώρησε σε δημόσια καταγγελία, ενός άκρως ανησυχητικούς περιστατικού, που έλαβε χώρα πριν λίγες μέρες, έξω από το προαύλιο του σχολείου. 
Ένα ΙΧ σκούρου χρώματος, σταμάτησε για λίγη ώρα έξω από το σχολείο και οι επιβάτες φωτογράφιζαν τα παιδιά που έπαιζαν στο προαύλιο. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, οι άγνωστοι, επιχείρησαν να δώσουν μια καραμέλα σε έναν μικρό μαθητή! 
Η περιγραφή και μόνο προκαλεί πανικό στους γονείς των μικρών μαθητών ολόκληρου του Πειραιά, καθώς βλέπουν πλέον και τα παιδιά τους εντελώς απροστάτευτα ακόμα και στο σχολείο! 
Τα φαινόμενα ανομίας στον Πειραιά έχουν χτυπήσει κόκκινο, καθώς η ανυπαρξία της ΕΛΑΣ είναι παροιμειώδης, μετά την απόλυτη αποδυνάμωση τόσο της Αστυνομικής Διεύθυνσης όσο και των Τμημάτων Ασφαλείας του Πειραιά. 
Και αυτή τη φορά δε μιλάμε για κλοπές ΙΧ ή μηχανών, αλλά για μικρά παιδιά, οπότε τα πράγματα είναι ακόμα πιο σοβαρά. 
Σύμφωνα με την καταγγελία, η ΕΛΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπιστεί το σκούρο όχημα που στάθμευσε έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά. 

πηγή


Σχόλια