Δεν Είναι Δύο Φωτογραφίες! Είναι μία Αλλόκοτη Πραγματικότητα. ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Δεν Είναι Δύο Φωτογραφίες! Είναι μία Αλλόκοτη Πραγματικότητα.
ΤΙ ΜΑΣ....
ΚΡΥΒΟΥΝ;

Ηλιοβασιλέματα έχουμε δει αρκετά. Το ίδιο, πολλοί από τους αναγνώστες μας. Όμως, αυτό που καταγράφηκε σαν μία ασπρόμαυρη και μία έγχρωμη φωτογραφία από διαφορετικές εποχές, είναι κάτι πραγματικά κάτι που μόνο ως
αφύσικο μπορεί να χαρακτηριστεί.

Συνέβη στο Kelowna του Καναδά στις 19/3/18 και αρχικά, όταν είδαμε ότι στην εικόνα υπήρχε ένα «χωρισμένο ηλιοβασίλεμα» στον ουρανό, θεωρήσαμε ότι κάποιος είχε βάλει το χεράκι του στο photoshop και, σαφώς, είχε πειράξει την εικόνα.

Πολλοί που είδαν, φωτογράφισαν και βιντεοσκόπησαν το φαινόμενο, θεωρούν ότι πρόκειται για ένα ακόμα σημάδι χειραγώγησης του καιρού ή ότι κάτι συμβαίνει με την Φύση και ότι αυτά είναι φυσιολογικά ξεσπάσματα σε μία προσπάθεια να αμυνθεί ή να μας τραβήξει την προσοχή και να χτυπήσει καμπανάκια συναγερμού και προειδοποίησης. Με δυό λόγια ο πλανήτης μας ζητάει την ευαισθητοποίησή μας με διάφορους τρόπους σε διάφορα μέρη και σημεία του, όπου υπάρχουν άνθρωποι

Πολύ γρήγορα, το περίεργο θέαμα δεν άργησε να ξεφύγει από τα σύνορα της περιοχής και ένας μάρτυρας έστειλε εικόνες από το λεγόμενο «διαχωρισμένο ηλιοβασίλεμα» στην Global News, αμέσως την επόμενη μέρα, την Τρίτη το πρωί. Πραγματικά, έμοιαζαν με εικόνες τύπου: «πριν» και «μετά» το Photoshop, δίπλα-δίπλα.

Ο φωτογράφος, Terri Knox, επέμεινε ότι δεν είχε κάνει καμία επεξεργασία.

Οι εικόνες έφτασαν πολύ γρήγορα στα χέρια της μετεωρολόγου Kristi Gordon η οποία προσπάθησε να εξηγήσει το φαινόμενο και δήλωσε ότι ο διαχωρισμός «πιθανότατα οφείλεται σε χαρακτηριστικά του εδάφους που εμποδίζουν μέρος των ακτίνων του ήλιου».

Γιατί, όμως, αυτό δεν συνέβη άλλες φορές αλλά, αντίθετα, είναι η πρώτη φορά; Αναρωτιούνται τα καχύποπτα μυαλά και με κάθε τρόπο προσπαθούν να υποβιβάσουν την επιστημονική εξήγηση της μετεωρολόγου.

Άραγε, πρόκειται για ένα πρωτοφανές φαινόμενο – τουλάχιστον για την συντριπτική πλειοψηφία από εμάς; Πολλοί δεν έχουν πειστεί από τα λεγόμενα της Kristi Gordon και επιμένουν στην δική τους άποψη ότι πρόκειται για τα αποτελέσματα κάποιου είδους χειραγώγησης του καιρού ή ένα μήνυμα απελπισίας της Μητέρας Φύσης.

Και στις δύο αυτές απόψεις, ορισμένοι φυσιολάτρες θεωρούν ότι αν η Γαία, είτε ως Μητέρα Γη είτε ως Μητέρα Φύση, κινδύνευε ή δεχόταν κάποιο είδος παρενόχλησης από εμάς τους ανθρώπους, σίγουρα δεν θα ανταπέδιδε με ζωηρές πινελιές ευφάνταστου ζωγράφου, αλλά με έναν ποιο δραστήριο τρόπο.

Όσοι διαφωνούν μαζί τους, υποστηρίζουν ότι θα πρέπει να θυμηθούμε πως αν πραγματικά υπήρξε κάποια αντίδραση της Γαίας στις ατομικές κεφαλές που έπεσαν σε Χιροσίμα και Ναγκασάκι δεν ήταν διόλου άμεση ενώ ίσως να μην έχει υπάρξει καν. Αλλά και αν υπάρξει τώρα πια, ίσως, δεν θα μπορεί να συνδεθεί τόσο άμεσα με τις βόμβες, ώστε να χαρακτηριστεί έστω και μία καθυστερημένη ανταπόκριση.

Και τελικά, υπάρχει κάτι που μπορεί να μας κρύβουν ή όλα είναι φυσιολογικά;

Όπως και να έχει, δείτε τι έχει να μας πει η μετεωρολόγος Kristi Gordon που περιγράφει το λόγο πίσω από το ασυνήθιστο φαινόμενο που αποθανατίστηκε στο Kelowna του Καναδά.


Και να μην ξεχάσετε να σχολιάσετε όσα διαβάσατε
Δείτε το βίντεο  πηγή

Σχόλια