Αν δεν απαντησουμε αμεσα στο ιδιο επιπεδο γεγονοτος τοτε θα εχουμε και αλλο αεροσκαφος να ψαχνουμε συντομα !!!

Εν καιρο που σου λεει ο μογγολος οτι θα ερθω να παρω τα νησια σου ειναι τουλαχιστον ηλιθιο να περιμενεις τι θα πει για το γεγονος με το ελληνικο αεροσκαφος … !!

Αν περιμένεις την....
“απολογια” του εχθρου σου που μεχρι χτες σου ελεγε οτι θα σε συντριψει για να μπαλωσεις τα αμπαλωτα τοτε εισαι επικυνδινος να εχεις εξουσια εν καιρο πολεμου !!!…

Η τεχνη του πολεμου ειναι ξεκαθαρη …οταν ο εχθρος διεκδικει και εσυ του αφηνεις εδαφος αυτος δεν προκειτε να σταματησει αν εσυ δεν αντιδρασεις …!!.. Αν σου παρει δαχτυλο και δεν μιλησεις τοτε θα σου παρει και καρπο αν παλι δεν μιλησεις θα σου παρει το χερι …και αυτο θα συνεχιζετε μεχρι να αντδρασεις !!

Αυτοι που πραγματικα δεν θελουν πολεμο θα πρεπει να αντιδρασουν αμεσα με τουλαχιστον τα ιδια αντιποινα …ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!!

Αν δεν απαντησει αμεσα η στρατιωτικη και πολιτικη ηγεσια τοτε μαλλον καποιος απο μεσα προδιδει ασυστολα την χωρα …μαλλον καποιος θελει και ετοιμαζει εναν πολεμο στην Ελλαδα γιατι το θεωρει σαν μια λυση στα οικονομικα προβληματα της μεγαλης απατης της κρισης αλλα και σαν την καλυτερη λυση για να σβηστουν τα ιχνη και τα στοχεια της απατης και της προδοσιας των τελευταιων δεκα χρονων !!!

Πολυ καιρο τωρα σας εχω γραψει οτι τους βολευει ενας πολεμος .. λεγαμε θα φυγουν με ελικοπτερα … σκεφθειτε ομως οτι ο αλλος τροπος να γλυτωσουν ειναι ενας πολεμος !!

Εχουν στο ζωναρι τα κολυβα οι τουρκοι μας εχουν πει οι προφητες μας …θα σας κανω και εγω μια προφητεια …ζωναρι εχουν βαλει και οι πολιτικοι του σημερα αν σε αυτη την περιοδο θεωρησουν οτι ειναι καλυτερο να ακουσουν της εντολες των αφεντικων τους και οχι το συμφερον της πατριδας …..


….Να θυμασαι οτι οταν τολμω να “προφητευσω” σπανια πεφτω εξω…!

πηγή

Σχόλια