ΟΙ ΚΡΟΝΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ…

Το έφαγαν το ένα από τα τέσσερα αδέλφια της αντιστεκόμενης στα νεοταξικά σχέδια εταιρείας Σκλαβενίτης. Το έκαναν με....
απίστευτο θράσος και άνεση, ώστε να το έχουν υπ’όψη τους τα υπόλοιπα αδέλφια εάν θέλουν να συνεχίσουν να έχουν κλειστά τα καταστήματά τους τις Κυριακές.. και εάν θέλουν να συνεχίσουν να αποσύρουν από τα ράφια τους τουρκικά προϊόντα ως διαμαρτυρία για την αιχμαλωσία των Ελλήνων αξιωματικών.

Οι Κρόνιοι είναι εδώ.

“Αυτοκτονούν” κόσμο που δεν προτίθεται να ενεργήσει αντιεπαγγελματικά (διαβάστε εδώ), αρρωσταίνουν στο τσάκα τσάκα υγιέστατους ανθρώπους, με χίλιους δυο τρόπους! Ή θα σου ρίξουν κάτι στον ορό του νοσοκομείου, ή θα τσιμπήσεις ένα πολύ επικίνδυνο στέλεχος γρίπης από τα ψεκάσματα και “άλλα αιωρούμενα”…, ή…θα πας από τσίμπημα(!)


Δηλαδή..δηλαδή;;….

Είναι πολύ απλό (διαβάστε κι εδώ): Μια ρομποτο-σκνιπούλα σού ρίχνει μια τσιμπιά στο σβέρκο σε ανύποπτη στιγμή, ξύνεις λίγο την περιοχή και μετά από λίγη ώρα το ξεχνάς. Δεν θα το θυμηθείς ούτε όταν ο νανίτης που σου χορηγήθηκε με το τσίμπημα, εισχωρήσει σε επιλεγμένη περιοχή για να αποδιοργανώσει τον ανοσοποιητικό σου μηχανισμό, ή για να εισάγει συντελεστή που θα δημιουργήσει κυτταρική ανωμαλία και καρκίνο κατ’επέκταση, ή θα δημιουργήσει ανεύρυσμα κλπ κλπ..

Οι Κρόνιοι είναι εδώ.

Μην αναρωτιέστε πώς φεύγουν σαν τα κοτόπουλα υγιείς και νέοι άνθρωποι. (Πώς κάθε ημέρα, από τα νέα φυτοφάρμακα, πεθαίνουν κατά μέσο όρο 10 άνθρωποι μεταξύ 60 και 70 ετών στην Ελλάδα..και όλοι από “καλπάζοντα καρκίνο” (στις 25 ημέρες πεθαίνουν) του ήπατος!).
Θα μπορούσα να γράφω για ώρες..πολλά…
Ερευνήστε! Μην μασάτε από την “τυχαιότητα”…


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ 1/4/18

πηγή

Σχόλια