Το Οξυ μωρo μου που ειναι ;;;;;

…κουκουρούκου μανταλάκια και κομάντος βάτραχοι με λασπωμένες γαλότσες..

Χώρα του ΝΑΤΟ δανείζει....
  πολεμικά πλοία εισπράττοντας εκατομμύρια  απο άλλη χώρα του ΝΑΤΟ   για να αμυνθεί σε πιθανή απειλή από άλλη χώρα του ΝΑΤΟ!

Και γαμω τα αεροπλανάκια…  όχι τα πολεμικά αεροπλάνακια… αλλά αυτά που παίζαμε μικροί με τον  πιλότο και τα χιλιάρικα γύρω-γύρω Ποιος θα φέρει τους περισσότερους για να φτάσει να αρπάξει την πανγκα!

Η νέα παγκόσμια τάξη και τα σχέδια της έχουν αλλάξει τα πάντα,  έχουν αλλάξει ονόματα,  έχουν αλλάξει την ιστορία στα βιβλία μας,  έχουν αλλάξει και εξαφανισει σύμβολα  Μέχρι που φέραν και το άφυλο  πέραν του τρίτου φύλου….. Έφεραν μέχρι και το άφυλο!!!! …  δηλαδή τα όρια έχουν φτάσει σε φανταστικα ύψη….  οι μόνοι μαλάκες που δεν αλλάζουν…  που δεν θέλουν να αλλάξουν από μόνοι τους τις έννοιες και να χρησιμοποιήσουν τις αληθινές για να μην τους δουλεύει ο πολιτισμός της χεστρας…. είμαστε εμείς!

Εμείς ακόμα χρησιμοποιούμε τις έννοιες σύμμαχος,  εχθρός,  σύνορα,  πατρίδα…. και όλα όσα όλο το σύστημα εξουσίας  τα έχει γραμμένα στα παλιά του παπούτσια… γιατί ξεκάθαρα οπώς το χουν πει  το πράττουν….. στο είπα διάολε  πριν χρόνια….. στο είπε η Μπενάκη όταν παραδίδε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας! ….και δεν έχουν ξεφύγει χιλιοστ από Το σχέδιό τους… και εμείς… στανταράκι  μαλακες με περικεφαλαία!

Γιατί είναι εχθρός ο Τούρκος;  και δεν είναι εχθρός Ο Αμερικανός;  η ο εβραίος; 

Εχουν μήπως διαφορετικά αφεντικά; 

Κάτσε ρε μάνα μου να τα βάλουμε κάτω να συμφωνήσουμε σε δύο τρία πράγματα για να μπορούμε να μιλάμε την ίδια γλώσσα…  κυβερνούν οι δεν κυβερνούν τον κόσμο εκατό πολυεθνικές;

Είναι ή δεν είναι επικυρίαρχοι 20 οικογένειες πάνω στον πλανήτη;

Άμα πούμε ναι Που είναι η αλήθεια και δεν είναι συνωμοσία,,,  τότε πάμε στο επόμενο βήμα και λέμε…. Ποιος χρηματοδοτεί το κάθε πολιτικό κίνημα σε κάθε χώρα ώστε να έχει επάνω αυτή τη στιγμή όλους όσους χρειάζεται ώστε να δημιουργήσει το σχέδιο της νέας παγκόσμιας τάξης;

οι ίδιες αυτές οι οικογένειες Γιατί δεν υπάρχουν άλλες με τόσα φράγκα…..  είναι ξεκάθαρο τι θέλουν και τι μας έχουν πει;. ναι είναι…. βλέπεις να το έχουνε κρύψει σε όλα τα σχέδιά τους και σε όλες τις ανακοινώσεις τους;  Όχι δεν το έχουν κρύψει….

τότε εσύ ρε παπάρα γιατί επιμένεις να λες τον Τούρκο εχθρό;…  και δεν λες ότι αφού Το σχέδιό τους έτσι κι αλλιώς έχει να κάνει με την κατάργηση συνόρων,  κρατών,  Εθνών,   σημαίας,  παραδοσης,  πίστις  και όλα όσα καλά πολύ εύκολα μας τα έχουνε δώσει να καταλάβουμε…. Γιατί να θεωρείς συγκεκριμένα μόνο μία φυλη εχθρός σου  και όχι όλες τις φυλες που συμμετέχουν σε αυτό το σχέδιο ότι είναι εχθροί σου;

Τι εννοείς σύμμαχος μου;  σύμμαχος προς την φυλη σου;  σύμμαχος με συμφωνία λόγω του ΝΑΤΟ π.χ…. θα είναι η πρώτη φορά καμάρι μου που σε ξεπουλάνε οι θεσμοί και οργανισμοί του πολιτισμού της χεστρας σου; ή μήπως νομίζεις ότι κάποιοι βρίσκονται στις θέσεις-κλειδιά και κάποιοι άλλοι κατάφεραν με την αξία τους να ανέλθουν και κρατάνε την άμυνα  και είναι φωτισμένοι και λουσμένοι με φως;

Αν συμφωνήσουμε λοιπόν ότι η επίθεση δεν είναι επίθεση κρατική ή φυλετική αλλά είναι επίθεση στις αξίες και στις ελευθερίες του ανθρώπινου είδους  Τότε ίσως καταφέρουμε σιγά σιγά να αρχίσουμε να δημιουργούμε τις δικές μας έννοιες άμυνας σε αυτήν την τεράστια συνειδησιακή για αρχή Επίθεση που γίνεται από τα σχέδια της νέας παγκόσμιας τάξης!

Σαν παράδειγμα  Θα πω ότι εφόσον οι ίδιοι έχουν την ανάγκη να αλλάξουν σύμβολα και ερμηνείες σε συγκεκριμένες λέξεις σημαίνει ότι κάτι γνωρίζουν παραπάνω από εμάς τα ΓΚΟΓΙΜ  που επιμένουμε να έχουμε τον ίδιο τρόπο ερμηνείας και να χρησιμοποιούμε τις ίδιες λέξεις πλέον για λάθος πράγματα!

Για παράδειγμα αυτό που μου έρχεται γρήγορα αυτή τη στιγμή είναι η λέξη Η γεωστρατηγική… η οποία ασχολείται με το πώς διάφορες θεωρητικά αντίπαλες δυνάμεις έχουν την Τάση να εξελιχθούν και να κάνουν στρατηγική για να κερδίσουν ή να κατακτήσουν νέα χωματα,  ενέργειες,  άλλα κράτη Και ούτω καθεξής!

Αυτή η λέξη πλέον δεν είναι αληθινή, αν κατανοήσουμε ότι δεν υπάρχουν πια για αυτούς τα κράτη Όπως υπάρχουν για τη δική μας σκέψη…. τότε θα καταλήξουμε και θα δούμε ότι χρησιμοποιώντας αυτήν την λέξη κάνουμε Κακό στη συνείδησή μας και στην έρευνα για τη λύση του προβλήματος…

αν πλέον στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν κράτη,  αν στα κράτη όλου του κόσμου υπάρχουν Απλά υπάλληλοι πολυεθνικών οργανισμών,  αν τα κράτη πλέον για αυτούς που εξουσιάζουν τον πλανήτη γη είναι εταιρείες και δεν έχουν καμία σχέση με την έννοια Κράτος ή έθνος που έχεις εσύ μες στο μυαλό σου…. τότε θα πρέπει να βρεις….   να κάνεις μία νέα  λεξιπλασία  για να καλύψεις το οξύμωρο πλέον ήχο που βγάζει η λέξη γεωστρατηγική!!

θα μπορούσαμε  να την αναφέρουμε σαν νεοταξική στρατηγική….  Ίσως αυτό να πλησιάζει πιο πολύ στην πραγματικότητα του σήμερα….  ίσως αυτό να μας έκανε πιο εύκολα να δούμε ότι οι έννοιες του Μέχρι χτες περί εχθρών και Συμμάχων υπάρχουν εκεί που υπάρχουν μόνο και μόνο για να μας βασανίζουν πιο πολύ τη συνείδησή μας και να την εγκλωβίζουν στο να καταλάβουμε τι ακριβώς συμβαίνει γύρω μας!!

Πρέπει όλοι μαζί όσοι κατανοήσαμε αυτό τον θίασο να δημιουργήσουμε νεες λεξιπλασίες εννοιων  πάνω σε αυτόν τον θίασο για να μπορούμε να επικοινωνούμε και να δημιουργούμε λύσεις πολύ πιο γρήγορα από ότι περιμένει το σύστημα οτι θα κάνουμε!

Γνωρίζω ότι πολύ λίγοι  από εσάς σήμερα θα κατανοήσετε τι σας είπα,  ότι δεν θα κατανοήσετε την τεράστια σημαντικότητα του να ονομάσεις τις λέξεις του σήμερα με τον τρόπο που τους αρμόζει….εύχομαι οι λίγοι που καταλάβατε Αυτό το άρθρο  να χρησιμοποιήσετε την δόνηση της σκέψης σας και της πνευματικότητας σας ώστε να ταΐσετε με νέα δόνηση λέξεων και εννοιών αυτο το Μάτριξ!

Η δόνηση είναι το κλειδί που ανοίγει νέες πόρτες στη συνειδητότητα και έτσι νέα πεδια  και χαοτικοι λαβύρινθοι  νόησις  ανοίγονται ώστε να φέρνουν νέες απαντήσεις!


Ας πούμε λοιπόν ότι σήμερα με την κατανόηση αυτού του άρθρου  κάποιοι νοητικοι χάκερ αυτής της ψεύτικης πραγματικότητας που κατάφεραν να δουν πίσω από  την κουρτίνα του θιάσου μόλις πήραν στα χέρια τους ένα μικρό κωδικό backdoor για να ξεκινήσουν να βοηθούν τους συνανθρώπους τους αφήνοντας τη δόνηση των νέων εννοιών να ταξιδέψουν χαοτικά μέσα στη συνείδησή τους!

πηγή

Σχόλια