Βελγικό «Κόμμα του Ισλάμ» κερδίζει ψήφους – Υπόσχεται δημιουργία Ισλαμικού Κράτους [vid]

Το «Κόμμα του Ισλάμ» στο Βέλγιο κερδίζει ψήφους υποσχόμενο τη δημιουργία ισλαμικού κράτους όπου οι άνδρες διαχωρίζονται από τις γυναίκες σε δημόσιους χώρους.

Για δεύτερη φορά μέσα σε....
6 χρόνια το κόμμα «Ισλάμ» θα συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές του Βελγίου. Στις τελευταίες εκλογές, κέρδισαν δύο έδρες στα δημοτικά συμβούλια. Το κόμμα θέλει να δημιουργήσει ένα Ισλαμικό Κράτος που θα διαχωρίζει τους άνδρες και τις γυναίκες στις δημόσιες συγκοινωνίες, αναφέρει η βελγική εφημερίδα HLN. Με τις Βρυξέλλες αναμένεται να έχουν μουσουλμανική πλειοψηφία έως το 2030.

«Ο στόχος μας είναι ένα ισλαμικό κράτος 100%, αλλά δεν εννοούμε ότι θέλουμε να υποχρεώσουμε τη μαντίλα», λέει ο ιδρυτής του κόμματος Redouane Ahrouch. «Με τη θέσπιση του νόμου της Σαρία, θέλουμε να ακολουθήσουμε τον τρόπο του προφήτη και του Κορανίου», προσθέτει.

Το κόμμα του Ισλάμ επικεντρώνεται σαφώς σε συντηρητικούς μουσουλμάνους και ήδη έχει δύο εκλεγμένα μέλη ως αποτέλεσμα των εκλογών του 2012. Φέτος θα συμμετάσχει σε 28 δήμους.


Ο Ahrouch λέει ότι θέλει να επιτύχει τους στόχους του κόμματος «χωρίς να παραβιάζει το βελγικό σύνταγμα». Δεν είναι σαφές πώς θέλει να το κάνει αυτό, καθώς το κόμμα θέλει να χωρίσει τους άνδρες και τις γυναίκες στις δημόσιες συγκοινωνίες.


Ο Βέλγος υπουργός μετανάστευσης, Theo Francken, λέει ότι το κόμμα «τον απογοητεύει». Στο Twitter γράφει:

«Ένα πολιτικό κόμμα που ονομάζεται ISLAM αναπτύσσεται στο Βέλγιο. Ανοιχτά ζητούν την εισαγωγή του νόμου Shariah. Η Σαρία αποτελεί παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Συνεπώς τα κόμματα της Σαρία είναι αντιδημοκρατικά. Αυτοί είναι λύκοι σε ενδύματα προβάτων.»
«Κλασικό παράδειγμα taqqiya: αυτοί οι ισλαμιστές θέλουν να εγκαταστήσουν ένα «ισλαμικό κράτος 100%» στη χώρα μας, αλλά «χωρίς να αγγίζουν το σύνταγμα». Με λίγα λόγια αδύνατα ψέματα. Αναρωτιέται κανείς τον πραγματικό χαρακτήρα της καμπάνιας τους εκτός κάμερας.»


Οι ειδικοί λένε ότι το κόμμα θα μπορούσε να σκοράρει επειδή πολλά αριστερά κόμματα με μουσουλμάνους υποψηφίους χάνουν δημοτικότητα μεταξύ Μαροκινών και Τούρκων ψηφοφόρων. Το όνομα του κόμματος του Ισλάμ θα μπορούσε επίσης να ενθαρρύνει τους μουσουλμάνους να το ψηφίσουν, λόγω των καλά αναγνωρισμένων ιδεών του.
Ο Filip DeWinter και το κόμμα του Vlaams Belang ήταν η μόνη συνεπής φωνητική προειδοποίηση για τους κινδύνους του αυξανόμενου εξισλαμισμού του Βελγίου.


Περίπου από το 2012, το «Κόμμα Ισλάμ» δεσμεύεται να εισαγάγει στο Βέλγιο τη σαρία και όλες τις κακές πρακτικές του.



Το γκράφιτι σε ένα κτίριο στο Βέλγιο το λέει όλα: «Καλώς ορίσατε στο» Βελγιστάν ». Στην πραγματικότητα, ορισμένοι το αποκαλούν ήδη «η μουσουλμανική πρωτεύουσα της Ευρώπης ».



Η γερμανική τηλεόραση προωθεί πάλι την ισλαμική προπαγάνδα.

Σε αυτό το κλιπ προεπισκόπησης, ένα γερμανικό παιδί δείχνει ότι απομακρύνεται από τους παππούδες του και τοποθετείται σε ένα μουσουλμανικό σπίτι. Δυστυχώς, τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης παρουσιάζουν αυτό ως ένα θαυμάσιο πράγμα, για το πώς γυρίζει η Γερμανία την πλάτη της στη χριστιανική κληρονομιά της και υποτάσσεται στο Ισλάμ.



Στην Αυστραλία οι σουδανικές μουσουλμανικές συμμορίες μετατρέπουν τμήματα της χώρας σε ζώνες «no go».

Υπάρχουν ακόμη και βίαιες Σουδανέζικες μουσουλμανικές συμμορίες κοριτσιών, όπως αυτή που επίμονα επιτέθηκε σε έναν νεαρό δρομέα της Αυστραλίας στο πάρκο χωρίς κανένα λόγο. Αυτά τα είδη επιθέσεων γίνονται ολοένα και πιο συνηθισμένα σε ορισμένους τομείς, αλλά οι τοπικοί πολιτικοί αρνούνται ότι υπάρχει πρόβλημα.




Στο Ηνωμένο Βασίλειο ο μουσουλμάνος ιεροκήρυκας υποστηρίζει ότι το σεξ με μικρά παιδιά δεν προκαλεί καμία ζημιά, μάλιστα «κάνει και καλό».

Η αιτιολόγηση γι ‘αυτό προέρχεται από το γεγονός ότι η αγαπημένη σύζυγος του προφήτη Μωάμεθ, Aisha, ήταν έξι ετών όταν παντρεύτηκε και εννέα όταν τελείωσε ο γάμος.

Οι καταναγκαστικοί γάμοι στο Ισλάμ είναι ευρέως διαδεδομένοι και κυριαρχούν στο Πακιστάν, στο Αφγανιστάν, ακολουθούμενοι από άλλες μουσουλμανικές χώρες στη Μέση Ανατολή και τη Νότια Ασία. Παρά το νόμο κατά των παιδικών νυφών στο Αφγανιστάν, περισσότερο από το ήμισυ των κοριτσιών παντρεύονται πριν γίνουν 15, μερικά πριν την εφηβεία.



Η πακιστανική οικογένεια παρακαλεί να κρατήσει το 6χρονο τέκνο τους έξω από έναν καταναγκαστικό γάμο ως τρόπο για να αποκατασταθεί μια οικογενειακή διαμάχη. Νεαρά κορίτσια χρησιμοποιούνται συχνά ως διαπραγματευτικές μάρκες για να διευθετήσουν τα νομισματικά ζητήματα με γείτονες ή επιχειρηματικούς συνεργάτες.


Οι υπερασπιστές του MUSLIM μπλοκάρουν έναν πολυσύχναστο δρόμο στο Λονδίνο για τις προσευχές της Παρασκευής, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν δύο τζαμιά κοντά.

Μπορεί να νομίζετε ότι αυτή η ενοχλητική επίδειξη δεν είναι μεγάλη υπόθεση, αλλά αυτό κάνουν οι μουσουλμάνοι για να δείξουν την κυριαρχία όταν οι αριθμοί τους παραμένουν σχετικά μικροί, στο δρόμο προς κατακτώντας τις μη μουσουλμανικές χώρες. Και όπως δείχνουν τα πράγματα δεν επιθυμούν να τους σταματήσετε από την ελεύθερη άσκηση της λεγόμενης «θρησκείας» τους.



πηγή

Σχόλια