ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ – Δόθηκε διαταγή να ανοίξουν τα καταφύγια στο Ισραήλ – Διάγγελμα Ν.Τραμπ: Οι ΗΠΑ αποχώρησαν από την συμφωνία για τα πυρηνικά του Ιράν

Του Βασίλη Καπούλα

Δόθηκε διαταγή από το Γενικό Επιτελείου Στρατού του Ισραήλ να ανοίξουν τα....
καταφύγια για τον άμαχο πληθυσμό που βρίσκονται στις περιοχές κοντά στα σύνορα με τη Συρία. Παράληλα έγινε ανάκληση αδειών και ο Ισραηλινός Αρχηγός ΕΔ ακύρωσε όλες τις προγραμματισμένες συναντήσεις του.

Αντιαεροπορικά συστήματα «Iron Dome» έχουν μεταφερθεί και δίνονται οδηγίες στους πολίτες της χώρας.

«Είμαστε σε ύψιστη ετοιμότητα και οι δυνάμεις μας έχουν αναπτυχθεί. Είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα» ανέφερε ο Ισραηλινός Α/ΓΕΕΘΑ

«Εντοπίσαμε ιρανικές κινήσεις στην Συρία. Περιμένουμε ιρανική επίθεση είτε από το Ιράν, είτε από τις ομάδες που ελέγχει» αναφέρουν Ισραηλινές πηγές.

Παράλληλα η πρεσβεία των ΗΠΑ εξέδωσε ταξιδιωτική προειδοποίηση για το Γκολάν λόγω «των πρόσφατων εντάσεων στην περιοχή».

Πρόσφατες φωτογραφίες δείχνουν μεταφορά δυνάμεων και MLRS στο Γκολάν.

Μεγάλη αεροπορική δραστηριότητα παρατηρείται τώρα στο Βόρειο Ισραήλ.

Και επίσημα αποχώρησαν οι ΗΠΑ!

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε πως οι ΗΠΑ αποχωρούν από την συμφωνία για τα πυρηνικά του Ιράν. Για ιρανικό καθεστώς που τρομοκρατεί τον κόσμο έκανε λόγο στην αρχή της ομιλίας του, εξαπολύοντας σκληρή επίθεση!

«Kαταστροφική» χαρακτήρισε τη διεθνή συμφωνία με το Ιράν, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, λέγοντας ότι υποτίθεται ότι θα προστάτευε την Ουάσινγκτον και τους συμμάχους της, όμως επέτρεψε στην Τεχεράνη να συνεχίσει τον εμπλουτισμό ουρανίου.

Πρόσθεσε ότι διαθέτει «αποδείξεις» ότι το Ιράν ψεύδεται.


Κάπως έτσι η υφήλιος παίρνει… φωτιά και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι μέλλει γενέσθαι την ώρα που οι διεθνείς αγορές βρίσκονται ήδη σε αμόκ! – Ο πρόεδρος του Ιράν θα απαντήσει άμεσα με δικό του διάγγελμα – Δείτε ζωντανά όλα όσα λέει ο πρόεδρος των ΗΠΑ






πηγή

Σχόλια