Προκλητικοί οι Ματατζήδες στη Λευκίμμη.»Θα σας γαμήσουμε» φώναζαν στους πολίτες και άλλος έβγαλε το «πουλί» του !!!! (video)

Μπροστά σε καφετέρια στη Λευκίμη ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ τις ασπίδες και φώναζαν στους Λευκιμιώτες ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ……..Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΕΧΕΙ....
ΚΑΙ ΦΩΝΗ…..ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΙΜΙΩΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ.Την καταγγελία αυτή έκανε το μέλος του ΑΛΕΥΚΙΜΟΝ κ.Γιαννης Πανδης..στο Corfou Cannel στις 29/06 (Ακούστε ηχητικό video)  παρουσία γυναίκας δημοσιογράφου τοπικού τηλεοπτικού σταθμού.
Αλλος ΜΑΤΑΤΖΗΣ έβγαλε το ΠΟΥΛΙ του και κατουρούσε πάνω  στον Περιφερειακό   μπροστά στους διερχόμενους και διαμαρτυρόμενους πολίτες .Βλέποντας να βγάζει το «εργαλείο» του  ένας πολίτης (Νικος Καστρινός)  του διαμαρτυρήθηκε λέγοντας του τι πράγματα είναι αυτά γιατί το κάνει κινήθηκε εναντίον του  λέγοντας του ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ…..

ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ
ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ…κ.ΤΟΣΚΑ
Εχετε Γαμιάδες στα ΜΑΤ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ….
Πότε θα καταλάβετε οτι αφεντικό σας δεν είναι ο επικεφαλής σας η Τοσκας η ο Τσίπρας? Αφεντικό σας είναι αυτός που σας μιλάει η γυναίκα που ήρθε να διαμαρτυρηθεί για το έγκλημα που κάνουν Δήμαρχος ,Βουλευτές ,Περιφερειάρχης βάζοντας παράνομα σκουπίδια στη Λακούβα..
ΑΦΕΝΤΙΚΟ σας είναι ο Ελληνικός Λαός που ορκιστήκατε να τον υπηρετείτε και να τον προστατεύεται..Οταν πετάξετε τις ασπίδες και ενωθείτε με τους Λευκιμιώτες με το Λαο θα αξίζετε,,Τοτε θα μπορείτε να πάτε σπίτι σας με υπερηφάνεια στις οικογένειες σας και να κοιμάστε ήσυχοι..
Οι Προδότες και όλοι αυτοί που επιβάλουν το έγκλημα στη Λευκίμμη κρύβονται πίσω απο εσάς τους Ματατζήδες και εσείς τους καλύπτεται….Μην έχετε λοιπόν παράπονα που σας βρίζουν κάποιοι…
Χρόνης Προσαλέντης-Δημοσιογράφος

Σχόλια