ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΊ ΓΕΜΊΖΟΥΝ ΌΣΟ ΠΙΟ ΓΡΉΓΟΡΑ ΜΠΟΡΟΎΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ ΜΕ ΠΡΌΣΦΥΓΕΣ

Για καθαρά «ανθρωπιστικούς» λόγους μιλάνε οι αριστεροί και η εργολαβία του εξισλαμισμού περνάει στην επόμενη φάση…δεν προκειται να τους....
διωξουν ποτέ γιατί αυτο είναι το σχέδιο, θα τους βαφτίσουν έλληνες…θα τους ταίζουν και θα τους ποτίζουν για να δώσουν καρπό, και αυτοί είναι πολυκάρπιδες….

Ολα αυτά θα γίνουν εάν δεν εναντιωθείς!

ΆΡΧΙΣΕ Η ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ ΑΠΟΣΥΜΦΌΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΌΡΙΑΣ
Οι πρώτοι 100, από τους συνολικά 2.000 αιτούντες άσυλο, οι οποίοι θα φύγουν από τον καταυλισμό της Μόριας έως τα τέλη του Σεπτεμβρίου, αναχώρησαν, σήμερα Παρασκευή, με το πλοίο της γραμμής για την Καβάλα.

Προορισμός τους ο νέος καταυλισμός που δημιουργήθηκε στην περιοχή της Βόλβης στη Θεσσαλονίκη, δυναμικότητας περίπου 1200 ατόμων. Ανάλογες αναχωρήσεις έως και 400 ατόμων τη φορά, θα γίνονται όλη της επόμενη εβδομάδα με πλοία της γραμμής είτε προς Πειραιά είτε προς Καβάλα με προορισμό τη δομή της Βόλβης ή τη δομή του Κατσικά στην περιφέρεια Ιωαννίνων.


Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, άλλα 1000 αιτούντες άσυλο θα αναχωρήσουν μέσα στον Οκτώβριο προς μια τρίτη δομή που θα λειτουργήσει στην περιφέρεια της Πρέβεζας.

Στόχος είναι οι μαζικές αυτές μετακινήσεις αιτούντων άσυλο που ανήκουν σε κατηγορίες ευάλωτων ομάδων, μαζί με τις άλλες μετακινήσεις ατόμων που ολοκλήρωσαν τη διαδικασία χορήγησης ασύλου, να οδηγήσουν σε καλυτέρευση των συνθηκών που επικρατούν στον κυρίως καταυλισμό του Κέντρου υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας, αλλά και στον άτυπο καταυλισμό με σκηνές που έχει δημιουργηθεί σε κτήματα γύρω από το ΚΥΤ.

πηγή

Σχόλια