ΚΤΗΝΩΔΙΑ: IΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΕΡΙΓΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΥΡΙΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ)

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ
Βρυξέλλες Πορφύρης Δ /Σταφυλά Π

Ό,τι πιο ανατριχιαστικό. H περιύβριση νεκρού και η γουαχαμπίτικη μεθοδολογία σφαγιασμού στην αποκορύφωση της. Η (Αλ Νούσρα Μέτωπο της Νίκης) ανάρτησε βίντεο στις 26.12.13 όπου εμφανίζονται δύο μέλη της ...
τρομοκρατικής αυτής οργάνωσης που πρόσκειται στην Αλ Κάιντα να περιγελούν και να εμπαίζουν την αποτμηθείσα κεφαλή σύριου. Στο βίντεο οι ισλαμιστές παραδέχονται ότι σκότωσαν και έκοψαν το κεφάλι του νεαρού σύριου. Το βίντεο αναρτήθηκε τόσο στον λογαριασμό islam tubechannel όσο και στον al nusra front facebook page. Η νέα αυτή τερατωδία πραγματοποιείται λίγες ημέρες μετά την ανατίναξη με εκρηκτικά μέρος του αντικαρκινικού νοσοκομείου στο Χαλέπι al kindi από τις ίδιες ομάδες. O νεκρός προέρχεται από τους 30 αιχμάλωτους σύριους στην ίδια επιχείρηση. Κάποιους από αυτούς τους εκτέλεσαν τελετουργικά όπως αποδεικνύει και το σχετικό υλικό.
O διάλογος των δύο ισλαμοανταρτών με το νεκρό στο βίντεο είναι συγκλονιστικός:
-Μας είπε ότι πεινούσε και του δώσαμε φαγητό πριν την κόλαση.
(με χαρακτηριστικές και περιπαικτικές χειρονομίες κάνουν ότι το ταίζουν στο στόμα το κομμένο κεφάλι.)
-Έλα φάε …
-Να σου φέρει να φας και να πιείς.
Σαρκαστικό γέλιο. Ανοίγουν τα μάτια,σηκώνουν τα κλειστά βλέφαρα της αποτμηθείσας κεφαλής. Γυρνάνε ανάποδα το κεφάλι που το έχουν ακουμπήσει σ΄ένα πεζούλι και το σαρκάζουν.
Στην επιχείρηση καταστροφής των κρατικών υποδομών και του αποσυντονισμού της κρατικής μηχανής εντάσεται η επιχείρηση σαμποτάζ κατά της υπερσύγχρονης νοσοκομειακής μονάδας επανδρωμένης απόλυτα για να παρέχει περίθαλψη σε πάσχοντες από λευχαιμία και όχι μόνο.Το σχετικό βίντεο της επίθεσης με φορτηγά φορτωμένα από εκρηκτικά με τη συμμετοχή δύο καμικάζι αυτοκτονίας συνοδεύονται από τις ανηλεείς και παράδοξες ιαχές Αλλαχού Ακμπάρ ο Θεός είναι μεγάλος.Ανατίναξαν τα check point του στρατού.Η κατάληψη του νοσοκομείου πραγματοποιήθηκε στις 23.12.13.
 decapitationΣε πρωτοσέλιδό της η βελγική Le Soir 27.12.13 αναφέρει ότι σύμφωνα με πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας της χώρας η“Αλ Κάιντα ελέγχει τουλάχιστον 4000 με 5000 τζιχαντιστές στη Συρία”.Μόνο από το Βέλγιο στο συριακό μέτωπο σκοτώθηκαν 20 μουτζαχεντίν μεταξύ αυτών κι ένας 19χρονος.Ενώ σύμφωνα με τις αρχές 120 με 140 βέλγοι μουτζαχεντίν επιχειρούν αυτή τη στιγμή στη Συρία.Το alalam υποστηρίζει ότι από την έναρξη της ένοπλης σύρραξης το 2011 σκοτώθηκαν στη Συρία 11.000 ξένοι μουτζαχεντίν.


Το λινκ του αποκεφαλισθέντα.
Το Βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες.


Το λινκ από την έκρηξη στο νοσοκομείο του Χαλεπίου



Αναρτήθηκε στης  28 Δεκεμβρίου 2013

πηγή

Σχόλια