ΤΙ ΣΟΥ ΕΤΑΞΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΡΕ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΕ MR. JUMBO; ΠΙΣΩΠΛΑΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΑΚΑΚΗΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ! ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ! ΑΗΔΙΑΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΕΙΚΟΝΕΣ

Θύελλα έντονων αντιδράσεων στην τοπική κοινωνία της Κομοτηνής ξεσήκωσε η απόφαση της εταιρείας «Jumbo» να γεμίσει με τουρκόγλωσσες πινακίδες το νέο της κατάστημα που άνοιξε πρόσφατα στην περιοχή του Ιάσμου Ροδόπης.

Η αλήθεια είναι....
ότι επένδυση της εταιρείας στην περιοχή του Ιάσμου ήταν γνωστή και αναμενόμενη εδώ και αρκετό καιρό και πολλοί ήταν αυτοί που περίμεναν την υλοποίηση της προκειμένου να μπορέσουν να επισκεφτούν το γνωστό κατάστημα παιχνιδιών…

Όμως, οι προσδοκίες του καταναλωτικού κοινού στην περιοχή γρήγορα διαψεύστηκαν από τα εγκαίνια ακόμα του καταστήματος και τις πρώτες μέρες λειτουργίας του.

Αιτία; Το γεγονός ότι το κατάστημα των Jumbo στον Ίασμο Ροδόπης το κοσμούσαν τουρκόγλωσσες πινακίδες ενώ παράλληλα γινόντουσαν και ανακοινώσεις προς τους πελάτες, μέσω μεγαφώνων, στην τούρκικη γλώσσα.

Οι πρώτες αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία δεν άργησαν να έρθουν και το παραπάνω γεγονός σχολιάστηκε με ιδιαίτερα αρνητικά σχόλια από το καταναλωτικό κοινό της Κομοτηνής, κυρίως σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, κάτι που ανάγκασε την εταιρεία να βγάλει μια κατάπτυστη, κατά τη γνώμη μας, ανακοίνωση προκειμένου να δικαιολογηθεί για την πράξη της.




πηγή

Σχόλια