Συλλαλητήριο για την Μακεδονία στη Λάρισα την Τετάρτη 6 Ιουνίου

Με το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων να βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο, εντείνονται οι αντιδράσεις από μεγάλη μερίδα πολιτών που αντιτίθεται σε....
οποιαδήποτε ονομασία με το συνθετικό Μακεδονία.

Στο πλαίσιο αυτό, διοργανώνεται συλλαλητήριο διαμαρτυρίας την Τετάρτη 6 Ιουνίου στις 7.30 το απόγευμα, στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας.

Ήδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι διοργανωτές έχουν ξεκινήσει καμπάνια ευαισθητοποίησης των πολιτών, με στόχο να πετύχουν την μέγιστη δυνατή συμμετοχή.

Σε σχετική ανακοίνωση οι διοργανωτές τονίζουν τα εξής: “Μετά από συνάντηση φορέων εργαζομένων και συνταξιούχων αλλά και πολιτιστικών, χριστιανικών, νεανικών συλλόγων και συνδέσμων της πόλης μας, στο πλαίσιο παράλληλων κινητοποιήσεων, αποφασίσθηκε να πραγματοποιηθεί και στη Λάρισα την 6η Ιουνίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:30, συλλαλητήριο ενάντια στο σφετερισμό του ονόματος της Μακεδονίας μας από τα Σκόπια.

Προκειμένου να συγκροτηθεί η συντονιστική επιτροπή, να προταθούν – επιλεγούν ομιλητές κλπ, παρακαλούνται – προσκαλούνται όλοι οι φορείς της πόλης μας όπως προσέλθουν την 30η Μαΐου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:30 στο εμπορικό επιμελητήριο (Παπακυριαζή 44).

Το εν λόγω συλλαλητήριο ουδεμία σχέση έχει με κόμματα.”

πηγή