Βίντεο: Δεν είναι ταινία με ζόμπι. Είναι το Λονδίνο μετά από 40 χρόνια τριτοκοσμικής μετανάστευσης

Αυτό είναι το πρόσωπο του Λονδίνου, της πρωτεύουσας της Μεγάλης Βρετανίας, μετά από 40 χρόνια μαζικής μετανάστευσης από τον....
Τρίτο Κόσμο: ένας μαύρος κακοποιός οπλισμένος με ένα μαχαίρι ζούγκλας επιτίθεται σε έναν οδηγό στο φως της ημέρας στο προάστιο του West Croydon, όπως καταγράφηκε χθες από κάποιον περαστικό:

🤔 pic.twitter.com/tJTrQhqI6n

 Το περιστατικό που στη συνέχεια μοιράστηκε στο WhatsApp μεταξύ χιλιάδων χρηστών, δείχνει ένα όχημα να χτυπάει κατά λάθος έναν μαύρο πάνω σε ένα ποδήλατο.
Έξαλλος ο μαύρος επιτίθεται στο όχημα που έχει σταματήσει με ένα τεράστιο μαχαίρι ζούγκλας που βγάζει από το σακάκι του και προσπαθεί να ανοίξει την πόρτα ή να σπάσει τα παράθυρα, με πρόθεση προφανώς, να σφάξει τον οδηγό, ο οποίος κάποια στιγμή ανοίγει την πόρτα και τρέχει τρομαγμένος, καθώς φαίνονται από μακριά και άλλοι μαύροι να πλησιάζουν.
Σύμφωνα με αναφορά της Evening Standard του Λονδίνου, δεν έχουν ακόμη υπάρξει συλλήψεις για το περιστατικό.
Μετά από δεκαετίες συστηματικής προώθησης της μετανάστευσης από χώρες του Τρίτου Κόσμου από διαδοχικές κυβερνήσεις από τη δεκαετία του 1950, η βρετανική μητρόπολη έχει γεμίσει με μη λευκούς ξένους από όλο τον κόσμο.
Οι λευκοί έπαψαν να είναι πλειοψηφία στην πόλη πριν από σχεδόν οκτώ χρόνια, και όλα τα εγκλήματα αυξήθηκαν δραματικά, με το έγκλημα με μαχαίρια να έχει την μεγαλύτερη δημοσιότητα, καθώς μαύροι κακοποιοί όλων των ηλικιών σκοτώνουν ο ένας τον άλλο και ακόμα και άσχετους περαστικούς.
Η μαζική αύξηση κάθε μορφής εγκλήματος, έχει οδηγήσει σε αύξηση κατά 20% των βιασμών, αύξηση των δολοφονιών κατά 33%, αύξηση των ληστειών κατά 40% και κατά 25% αύξηση του εγκλήματος με μαχαίρια μόνο κατά το τελευταίο έτος, σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά στοιχεία.
Μπορεί οι «προοδευτικοί» να αρνούνται ότι η φυλή παίζει κάποιο ρόλο στην βαριά εγκληματικότητα αν και έρευνα του Psychiatric Quarterly του Σεπτεμβρίου 2014, έδειξε ότι έχουν μια γενετική προδιάθεση που «προσδίδει αυξημένο κίνδυνο για συμπεριφορές πυροβολισμών και μαχαιρωμάτων».
Σύμφωνα με αναφορά του Ινστιτούτου Ψυχιατρικής του Ηνωμένου Βασιλείου, οι άνθρωποι που είναι από «Αφρική-Καραϊβική» είναι «έξι φορές πιο πιθανό από ότι οι λευκοί να διαγνωσθούν ως σχιζοφρενείς». (Περιττό να πούμε ότι η έκθεση αυτή κατηγορήθηκε ότι φταίει ο «ρατσισμός των λευκών» για τα υψηλότερα ποσοστά σχιζοφρένειας των μαύρων).

Σχόλια