ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ! ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΜΑΣ! ΤΩΡΑ… ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ… ΧΙΛIΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ! ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ!

Η υπογραφή της συμφωνίας αυτήν την ώρα . Το κερασάκι (ελπίζω πραγματικά) σε μια εξαιρετικά εθνικά επικίνδυνη κυβέρνηση που....
χρέωσε την χώρα 100δις μέσα σε τρία χρόνια, κατέστρεψε κάθε εναπομεινουσα υποδομή, έδωσε και εθνική ιστορία (ίσως στο μέλλον προκύψει και έδαφος).
Σαν ρυπαρά τρωκτικά και ακρίδες εξαπολύθηκαν στην Ελλαδα. Μια λαίλαπα επιδημιας που όμοια της μόνο όταν είχε.... Τουρκοκρατία με κοτζαμπάσηδες και κατοχή με Ναζί γνώρισε ο τόπος.
Δεν θα κρατήσουν πολύ. Ήδη ο κόσμος έχει οργιστεί. Η Καθημερινή στο Αγγλόφωνο φύλο της δείχνει εφτά στους δέκα Έλληνες να είναι εξοργισμένοι με το θέμα της Μακεδονίας. Από τους ΑΝΕΛ τα στελέχη τους ανά περιοχές αποχωρούν μαζικά βλέποντας την εθνική προδοσία που διεπράχθη.
Η συμφωνία δυστυχώς θα υπογραφεί. Το αν θα ισχύσει όμως είναι ένα ζήτημα που χωράει ακόμα δράσεις και πράξεις. Πιέστε βουλευτές σας που την στηρίζουν. Κάντε τους πολύ διακριτό πως θα υποστούν κοινωνική απομόνωση. Όπου δείτε βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ και ΠΟΤΑΜΙ ..ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΙΧΜΗΡΗ ΓΛΩΣΣΑ (όχι βρισιές και βία) δώστε τους να αντιληφθούν τι τους περιμένει.
Και όταν έρθει η ώρα εκλογών…ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ πολιτικά.
ώρα 10:18
Από όλόκληρη την Βόρειο Αλλά και την κεντρική Ελλάδα, Χιλίδες Έλληνες βρίσκονται στον δρόμο για τις Πρέσπες… Εκεί που σε λίγη ώρα θα γραφεί, ή καλύτερα θα υπογραφεί, Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ από σύσταση του Ελληνικού Κράτους. Η παράδοση του ονόματος της Ελληνικής Μακεδονίας στους Σλάβους και το άνοιγμα της κερκόπορτας για την εκπλήρωση των προαιώνιων πόθων και επιδιώξεων του Πανσλαβισμού…

Σχόλια