Μεγάλη προσοχή … Όταν ο μέγιστος προδότης εκ Θεσσαλονίκης μιλά για τζιχαντιστές μεταξύ των λαθρομεταναστών κάτι μας μαγειρεύουν…

Θέλω να είστε όλοι πολύ προσεκτικοί το επόμενο διάστημα.

Όταν ένας προδότης σαν τον Κεμάλ Μπουτάρ παραδέχεται την ύπαρξη τζιχαντιστών μεταξύ των....
λαθρομεταναστών τότε σίγουρα το ‘’σύστημα’’ κάτι μαγειρεύει.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι δυο φορές μέσα σε μικρό διάστημα οι λαθρομετανάστες έκλεισαν εθνικές οδούς , και εμπόδισαν ακόμη και την είσοδο στρατιωτικών σε στρατόπεδο (!!!!).

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι πέφτουν συνέχεια νεκροί μεταξύ των λαθρομεταναστών έπειτα από μεταξύ τους συμπλοκές. Ακόμη περισσότεροι φυσικά είναι οι τραυματίες…


Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι διαδηλώνουν και απαιτούν με περισσό θράσος να μπουν στα σπίτια μας, στα σχολεία μας στις ζωές μας…. πάντα απρόσκλητοι και πάντα λαθραίοι…

Δεν είναι επίσης τυχαίο ότι άνοιξε πάλι απότομα η κάνουλα της εισβολής των λαθρομεταναστών από την Τουρκία και ειδικά από τον Έβρο.

Η δική μου ανάγνωση βλέπει νέα προδοσία αυτή τη φορά στο Αιγαίο. Ίσως να ενεργοποιήσουν λαθρομετανάστες για να δημιουργήσουν αστάθεια στη χωρα τη στιγμη που είναι πολύ πιθανό τις επόμενες μέρες να συμβεί θερμό επεισόδιο με την Τουρκία σε Κύπρο η Ελλαδα.

Με αφορμή λοιπόν λαθροεπεισοδίων ίσως θελήσουν να λάβουν ‘’έκτακτα’’ μέτρα ασφαλείας για λογούς δήθεν τρομοκρατίας έτσι ώστε να μας έχουν μαντρωμένους και φοβισμένους. Ίσως να πιστεύουν ότι έτσι θα καταπιούμε πιο εύκολα μια νέα προδοσία, αυτή τη φορά στο Αιγαίο. Πιθανόν να καλέσουν και νατοϊκό στρατό στη χωρα η κάποιου είδους ευρωαστυνομία… Έτσι κι αλλιώς έχουν και την SEEBRIG εδώ. Πιθανόν να μην φτάνει!!!!

Δεν νομίζω ότι ο ελληνικός λαός θα καθίσει ‘’φρόνημα’’. Είμαι σίγουρος ότι θα αντιδράσει όπως αντέδρασε και για τη Μακεδονία. Τα πατριωτικά ανακλαστικά του είναι ενεργά παρότι οι προδότες νόμιζαν ότι τα είχαν νεκρώσει.

Καλώ όλους τους έλληνες σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα.

Η πέμπτη φάλαγγα εντός της χώρας είναι σε οργασμό … πρεπει όλοι να επαγρυπνούμε…


ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ

πηγή

Σχόλια