ΟΡΓΗ για τη δήλωση "καθηγήτριας" (!!!!!!!!) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Είναι μια ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ " ότι "Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι ελληνική". 

Η......"διαπίστωση" αυτή  (που γνωστοποιήθηκε από ΜΜΕ) ανήκει (όπως δημοσιοποιήθηκε και από όσο γνωρίζω δεν....
διαψεύστηκε) σε  άτομο που φέρει το τίτλο ...... "καθηγήτριας", που........διδάσκει και που.....παραμένει  στη θέση της  (!!!!!!!!!) στο Πανεπιστήμιο ΠΑΜΑΚ, στο ίδιο αυτό Πανεπιστήμιο για το  οποίο η υπογράφουσα ως Πρύτανης, έκανε μαζί  με ολόκληρη την πόλη αγώνα για να γίνει ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ! (για να γίνει δηλαδή Πανεπιστήμιο, διότι φυσικά δεν διανοήθηκε ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ  να  αμφισβητήσει   την ελληνικότητα της Μακεδονίας). 

ΠΟΥ ΦΘΑΣΑΜΕ! !!!  

Είναι αδιανόητο, είναι φρικιαστικό, είναι εθνικά αυτοκτονικό! 

Δεν απορώ, βέβαια, ότι προδότες  πουλημένοι σε ξένα κράτη, υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν. 
Άλλωστε, προφανώς η.......περί ης  ο λόγος "καθηγήτρια", το πιθανότερο είναι να μην είναι Ελληνίδα (θα ήταν, όντως, μια  ανακούφιση να το πληροφορηθούμε). 
Η απορία μου, αντιθέτως,  έγκειται στο πως  δεν σηκώθηκαν οι πέτρες να την κυνηγήσουν!!!!! Να την εξοστρακίσουν.  
Πως, δεν κινήθηκαν ΠΑΡΑΥΤΑ  ( ακόμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο-είναι εμφανώς  εξαιρετικά επείγον) οι αρχές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας να ξεπετάξουν έξω το ΜΙΑΣΜΑ, που διδάσκει τα Ελληνόπουλα ότι "η Μακεδονία δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα είναι ελληνική".  
Και πως,  ω, ναι, ΠΩΣ, δεν εμφανίστηκε ο αρμόδιος υπουργός (όσο βέβαια μπορώ να γνωρίζω), εννοώ τον  Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, να δικαιολογηθεί αν είναι ο ίδιος που έβαλε (ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ)  την υπογραφή του για το διορισμό αυτής της......"καθηγήτριας" Ελληνικού Πανεπιστημίου, και να την απαλλάξει ΠΑΡΑΥΤΑ των καθηκόντων της!!!!

ΘΕΕ, ΠΩΣ ΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΜΕ ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ;;;;;; Που αφήνουμε να ζήσουν οι απόγονοί μας;;;;;

Και να σκεφθεί κανείς, ότι από άκρου σε άκρο της υφηλίου, ως αποτέλεσμα της παγκοσμιοποίησης,  φουντώνει ο εθνικισμός των επί μέρους κρατών-εθνών (δεν αναφέρομαι φυσικά σε αρρωστημένο  επεκτατικό ή ναζιστικό εθνικισμό), ενώ εμείς, με σύνορα που τρέμουν......εκτρέφουμε προδοτικά φίδια, κατά κυριολεξία στον κόρφο μας!

Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη

πρ. Πρύτανης και Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

πηγή

Σχόλια