Επείγον . Κίνδυνος δολοφονίας Πολιτικού προσώπου από τη νεοσύστατη οργάνωση «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ»

Περισσότερο από ποτέ ένα τέτοιο ενδεχόμενο είναι πιθανόν σήμερα … θα συμπεράνει ένας «εξωτερικός παρατηρητής » , φέρνοντας στο....
μυαλό του τα συλλαλητήρια και ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΟΥΣ για το «ΣΚΟΠΙΑΝΟ» , τις «απειλητικές» επιστολές προς βουλευτές, με αφορμή τις διαπραγματεύσεις για την ονομασία της ΠΓΔΜ και τη χρήση του όρου «Μακεδονία» , την βαθιά πεποίθηση κάποιων ότι συνιστά Εσχάτη προδοσία η παράδοση του όρου Μακεδονία , τις δηλώσεις του συγκυβερνήτη Πάνου Καμένου περί χρηματισμού Σκοπιανών Βουλευτών και τη στάση που κρατεί και θα κρατήσει με βάση αυτήν του την δήλωση , τους λόγους παραιτήσεως του κ. Κοτζιά ( πήγε να πατήσει σε δύο βάρκες ) τις τελευταίες εξέλιξες στο θέμα κ.α

Ο ανώτερο «αλγόριθμος » πράγματι , θα έπρεπε να ενεργοποιήσει – καιρό τώρα – την αντιτρομοκρατική υπηρεσία και τις συναρμόδιες υπηρεσίες , προκειμένου να «κλειδώσουν» την αποτροπή επίθεσης .

Έτερον εκάτερον . Εντελώς τυχαία μέλος μας που έρευνα τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλιας { δολοφονήθηκε στις 19 Ιουλίου 2010 έξω από το σπίτι του στην Ηλιούπολη- σημ. μέλη της «Σέχτα Επαναστατών» που ανέλαβε την ευθύνη ( όχι όλα ) συνελήφθησαν για συμμετοχή τους στη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς»}, διαπίστωσε τη σύσταση τέτοιας οργάνωσης .

Άλλωστε ο λόγος που αναφερόμαστε , είναι για να ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ και να συνειδητοποιήσου ότι , τους ξέρουμε .


Υπό τις παρούσες συνθήκες και όπως η υπόθεση με το ΣΚΟΠΙΑΝΟ εξελίσσεται , μια τέτοια πράξη ( έστω και ως προβοκάτσια ) θα αποσταθεροποιούσε το πολιτικό σύστημα , θα αποδομούσε την πεποίθηση ότι η χώρα μας μπορεί να διαδραματίσει σταθεροποιητικό προάγοντας στην ευρύτερη περιοχή , μα το χειρότερο , θα άνοιγε ένα νέο κύκλο αίματος και όξυνσης της αντιπαλότητας των άκρων , θέτοντας σε κίνδυνο την εσωτερική ασφάλεια .

Παρακολουθούμε την υπόθεση και όταν κρίνουμε , θα τη «δώσουμε ».


ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

πηγή

Σχόλια